Over ons

Studio 23 is een modern ingerichte kapsalon, waar eigenares Rianne Groot samen met een jong en getalenteerd team van gediplomeerde kapsters u een hele nieuwe haarbelevenis kan bezorgen!

In onze beleving van service, kwaliteit en professionaliteit staat u, de klant centraal, en zijn wij in staat om uw ideeën over uw kapsel in de praktijk vorm te geven. Dit is mogelijk omdat wij experts zijn in het uitvoeren van de verschillende behandelingen, en wij alleen gebruik maken van de beste producten van L’oréal en Kérastase waardoor u in uw omgeving bekend zal staan om uw altijd goed geknipte kapsel!

Studio 23 Alkmaar

Studio 23 is ontstaan uit de droom van Rianne Groot om u de service en kwaliteit te geven waar u dat ergens anders niet kan vinden. Op 08-01-2009 is de salon op feestelijke wijze geopend en wij staan sindsdien voor u klaar met kwaliteit, service en vakmanschap! Bij ons kunt u natuurlijk terecht voor de nieuwste haartrends, producten en technieken.

Hieronder kunt u een idee krijgen hoe onze Studio 23 Alkmaar eruitziet!

Studio 23 Broek op Langedijk

Op 7 april 2016 heeft Rianne samen met haar team de tweede vestiging op feestelijke wijze geopend. Aan het broekerplein bij winkelcentrum Broekerveiling is een prachtige salon neergezet waar de gast kan genieten van de vertrouwde waarden van kwaliteit en zorg voor uw haar waar onze salon voor staat!