Onze Corona maatregelen

Onze beide salons zijn weer geopend! We staan weer klaar om jullie te voorzien van fantastisch haar!! Maar er zijn wat zaken anders in onze salons, lees hieronder wat er is veranderd en hoe wij omgaan met het Corona virus.

We desinfecteren alle contactpunten na iedere klant, dit betekent dat je er zeker van kan zijn dat alles is gereinigd en gedesinfecteerd voordat je in onze stoelen plaatsneemt. Dit geldt voor deurklinken, pinapparaten en al het gereedschap dat door onze medewerkers worden gebruikt.

Wij vragen van jou om de volgende maatregelen in acht te nemen bij een bezoek aan onze salon:

  • Kom in je eentje naar de salon. Kom ook alleen naar de salon als je een afspraak hebt staan.
  • Minderjarigen en mensen met een beperking mogen onder begeleiding komen. Het is dan toegestaan om met één volwassene te komen.
  • Houdt anderhalve meter afstand van andere klanten. Onze salons zijn zo ingericht dat er ten alle tijden een afstand van anderhalve meter tot een andere klant is.
  • Betaal zoveel mogelijk contactloos. Het is uiteraard mogelijk contant te betalen, maar gezien de huidige omstandigheden is dit niet wenselijk. Betaal daarom zoveel mogelijk met pin en contactloos als het kan!
  • Heb je ziekteverschijnselen, blijf dan thuis. Dit kan een loopneus zijn, maar ook andere griepachtige klachten zoals niezen, hoesten, keelpijn en/of verhoging of koorts. Wij vragen bij binnenkomst of je last hebt van één of meer van bovenstaande klachten.
  • Blijf ook thuis als een gezinslid in hetzelfde huishouden last heeft van bovenstaande klachten.
  • Kom maximaal 5 minuten voor je afspraak de salon binnen. Ben je eerder vragen we je vriendelijk om buiten te wachten.
  • Indien mogelijk: Was thuis alvast je haar. Zo voorkomen we het heen en weer lopen in onze salon. Is de mogelijkheid er niet dan zijn onze wasplaatsen gescheiden door een zogenoemd kuch-scherm.

Verder vragen wij aan onze klanten om de aanwijzingen van het personeel ten alle tijden op te volgen.

Tot snel in één van onze salons!

Volg ons op sociale media!